GITI TIRE oznámila novou organizační strukturu pro Evropu

GITI TIRE oznámila novou  organizační strukturu pro Evropu
14.02.2012

Společnost GITI Tire zavedla novou organizační strukturu pro Evropu platnou od 1. 5. 2011. a jmenovala Richarda Lyonse generálním ředitelem pro Evropu.

Hervé Richert, výkonný ředitel pro mezinárodní prodej a marketing oznámil, že nový tým je přímým důsledkem růstu prodeje pneumatik GITI v Evropě v posledních letech. Společnost následuje jasně definovanou strategii postavenou na silných vztazích se svými partnery a zákazníky se zaměřením na klíčové trhy v Evropě. „Nadále se budeme silně zaměřovat na spolupráci s našimi partnery a budování maloobchodní strategie v každém trhu“, poznamenal pan Richert. Společnost se rovněž zaměří na originální výbavu pro evropská osobní auta. Pan Richter dále řekl: „Nyní máme v Evropě vybudovanou významnou pozici nabízející strategii více značek na jednom z nejnáročnějším trhu na světě. Posílili jsme image našich produktových značek, GT Radial, Primewell, Runway a Dextero, investovali do našich marketingových dovedností a pokračujeme ve spolupráci s našimi partnery. Naše nová struktura v Evropě byla vyvinuta, aby navázala na důvěru evropského zákazníka.

V této nové organizační struktuře byl Richard Lyons jmenován generálním ředitelem pro Evropu. Richard bude řídit mezinárodní marketingový tým v Evropě i technické a manažerské experty, kteří mají bohaté zkušenosti v automobilovém i gumárenském průmyslu. Nový tým bude zahrnovat jmenování manažerů pro jednotlivé země, jako jsou Německo, Velká Británie, Itálie, Francie a Rusko, ale i obchodní manažery pro další evropské země. Role manažerů pro jednotlivé země budou stavět na dobrých vztazích s partnery a zákazníky společnosti GITI.

V úzké spolupráci s manažery zemí je Corrado Mogila, který byl jmenován na pozici marketingového ředitele osobních automobilů pro Evropu. Corrado bude řídit marketingové aktivity značek společnosti GITI a koordinovat nově vzniklé týmy pro řízení značek po celé Evropě.

Zachovaná je role Lennarta Lindstroma jako technického ředitele pro Evropu. Lennart je známý a vysoce uznávaný profesionál v rámci evropského průmyslu s pneumatikami pro nákladní automobily. S jeho rostoucím týmem oborových inženýrů, kteří udržují úzké kontakty s evropskými vozovými parky, Lennart také úzce spolupracuje s vedením GITI Tire European Technical Centre (GETC), ve Velké Británii.

„Díky pokroku ve kvalitě produktů, přístupu na trh a objemu prodeje se výrazně zvyšuje naše evropské řízení zdrojů. S touto novou silnou organizací a bohatými zkušenostmi a znalostmi budeme posilovat naši zákaznicky orientovanou strategii.“ říká Richard Lyons. „Díky našemu GETC vyvíjíme a vyrábíme ‚pneumatiky pro Evropu‘. Také díky úzké spolupráci s profesionály na tomto trhu jsme schopni svým zákazníkům poskytnout prvotřídní úroveň služeb.“